YOZGAT / SORGUN - Belencumafakılı İlkokulu

Nis

Öğrencilerimiz ,velilerim ile öğretmenlerimiz arasındaki birlik ve beraberliği artırmak ve  Ramazan ruhunu yaşatmak için  ''İftar Yemeği'' etkinliği düzenledik.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılı münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Bu güzel programda emeği geçen  Sınıf Öğretmenlerimiz Salih YILDIZ ve Keziban ÖZCAN'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılı münasebeti ile okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Emeği geçen başta Türkçe Öğremenimiz Mahmut ÇİÇEK ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Birinci sınıf öğrencilerimize Sorgun Toplum Sağlığından gelen doktorumuz tarafından diş sağlığı eğitimi verildi.

Öğrencilerimize işitme testi yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Ramazan Ayı öncesinde öğrencilerimize döner ikramında bulundular.

Emeği geçen başta Sefa TURGUT öğretmenimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Belencumafakılı ailesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini tamamladık.

Öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz ...

Ara

Okulumuzda tüm sınıfların katılımı ile ses yarışması düzenlendi.

Yarışmada 7. sınıf öğrencimiz Aybüke ÇETİN birinci olmuştur.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

1. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Mustafa KEPENEK'le birlikte okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize bu davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Ülkemizde Mucit Abla olarak tanınanElçin ESERLİ okulumuzda etkinlik düzenledi.

Kas

Hafta içi planlanan program dahilinde okulumuzda bütün sınıfların katılımı ile okuma saati düzenlenmektedir.

Bu çalışma ile öğrencilere farklı dünyalara ve farklı bakış açılarına ulaşma noktasında kitabıın en önemli araç olduğu sezdirilmektedir.

Kas

Öğretmenler Günü münasebeti ile İlçe Jandarma Personeli tarafından okulumuz ziyaretinde öğretmenlerimize hediye takdiminde bulunuldu.

Bu nazik jestlerinden dolayı güvenlik güçlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü münasesebeti ile tüm öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler günü etkinliği yaptık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün  ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenledik.

Emeği geçen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

'' Okullarda gıda güvenilirliğine yönelik uygulamaları geliştirmek'' hedefi doğrultusunda  Sorgun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda öğrencilerimizin , öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.