YOZGAT / SORGUN - Belencumafakılı İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda öğrencilerimizin , öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Ekm

Sorgun Jandarma Trafik Ekipleri tarafından öğrencilerimize; genel trafik kuralları, yaya olarak trafikte hareket tarzları, yolcu olarak trafikte hareket tarzları, emniyet kemeri kullanımı ve karşıdan karşıya geçişler hakkında bilgi verildi.

Cumuhriyetimizin 100. yılı münesabeti sebebi öğrencilerimize Sorgun Jandarma Trafik Ekipleri tarafından boyama kitabı ve balon hediye edildi.

Jandarma Trafik Ekibine verdikleri eğitimden ve hediyelerden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Sorgun İlçe Jandarma Trafik Ekibi tarafından okulumuz taşımalı öğrenci servisimiz denetlendi.

Öğrenci servisimizde herhangi bir eksiğin olmadığı gözlemlendi.

Servis şoförümüze bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinden dolayı, okulumuzda bayrağımızı yarıya indirerek öğrencilerimizle birlikte Filistinli kardeşlerimize dua ettik.

Ekm

İlimiz geneli tüm resmi ve özel okul kurumlarında saat 11:50 de eş zamanlı tahliye ve deprem tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda da eş zamanlı olarak tatbikat gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzu öğretmen arkadaşlarımızla birlikte yıkayarak eğitim öğretime hazır hale getirdik.

Okulumuzda sene sonu tespit edilen eksiklikler giderildi.

Okulumuzun derslikleri ve koridorları tamirat ve tadilattan geçirilerek boyandı.

İhtiyaç duyulan materyaller temin edildi.

Okulumuzun tadilat ve boyanmasında emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL  olmak üzere yetkililere , duyarlı velilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Şehitlerimizin ruhları şad,

Mekanları cennet olsun,

Milletçe birliğimiz daim olsun .

Rabbim , ülkemize bir daha böyle acı bir ihanet yaşatmasın.

Haz

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi. Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimizin bulunduğu törende öğrencilerimiz yeni bir başlangıç ve gelecek için keplerini havalandırdı.
Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Onların yetişmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Yıl boyunca emeklerini esirgemeyip her durumda bizlere yardımcı olan çalısanlarımıza teşekkür belgesi takdim ettik.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılını başarılı bir şekilde tamamladık.

Karnelerimizi dağıttık.

Yıl boyunca emeğini esirgemeyen tümöğretmenlerimize , bizlere desteğini esirgemeyen kıymetli velierimize teşekkür ederiz.

İyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları farklı türdeki resimleri ve fotoğrafları içeren  resim ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Serginin düzenlenmesinde emeği  geçen başta Salih YILDIZ, Mustafa KEPENEK, Rabia Nur ÇEVİK ,Rana Nur SERT ve Nusrettin ÖZ olmak üzere emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL'ın yaptığı sergimize  icabet eden Belediye Başkanımız Mustafa Erkut EKİNCİ'ye ,İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL'a ,Şube Müdürlerimiz Coşkun BÖLÜKBAŞI ve Fatih ŞAHİN'e,  okul müdürlerine ve katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okuma yazmaya geçen birinci sınıf öğrencileri öğretmenleri Alime ÇAĞLAR rehberliğinde okuma bayramında biraraya geldiler.

Emeği geçen öğretmenimiz Alime ÇAĞLAR'a teşekkür eder , öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte iftar yemeği düzenledik.

Emeği geçen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası kapsamında okulumuzun kütüphanesini ziyaret ettiler.