YOZGAT / SORGUN - Belencumafakılı İlkokulu

Uzm. Öğrt. Hüseyin Nafiz ÜNAL - OKUL MÜDÜRÜ

1965 Sorgun doğumluyum. ilk, orta ve lise tahsilimi Sorgun´da tamamladım. Gazi Üniversitesi, Bolu Eğitim Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunuyum.

Sırası ile Kars Selim Ortakale Köyü, Sorgun´da Duralidayılı Köyü, Ertuğrul Gazi İlköğretim, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim, Yavuz Selim İlköğretim (İdareci),  Mehmet Akif Ersoy İlköğretim, Yeşilyurt İlkokulunda öğretmenlik yaptıktan sonra Belencumafakılı İlkokulunda ve Ortaokulunda idareci olarak görev yapmaktayım.

Sosyal faaliyetler kapsamında sendikal çalışmalar, Sorgun STK. Platformu kordinatörlüğü, İHH İlçe Temsilciliği, Dost Gönüllüleri Gıda Bankası ve Yardımlaşma Derneği gibi vakıf ve derneklerde aktif görev yapmaktayım.

2007 yılında bir hayırseveri temsilen tamamı hayırsever tarafından karşılanan (arsa dahil), yirmi iki dönüm üzerine on altı derslikli Anadolu Öğretmen Lisesini yaptırıp, maliye hazinesine bağış yaptım. Bir çok okulun eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldum.

Bunun yanısıra ibadet yerlerinin ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldum.

Evli ve iki çocuk babasıyım.